Over ons

Wij zijn er voor u

Wij, Joost en Linda, heten u van harte welkom als u heeft besloten om één van onze woningen te willen huren. Wij genieten ervan als u zich op uw gemak voelt en van een plezierige periode in Tussenhaven geniet.

Daarom vinden we het belangrijk om regelmatig contact  te hebben en van u te horen hoe u het verblijf ervaart.

En mocht u aanvullende wensen, hebben, dan horen wij ze graag!

Over ons - Tussenhaven
De woningen

De woningen

Wij beschikken over een twaalftal chalets en stacaravans op Recreatiepark De Eikenberg. Het park is in de Veluwse bossen gelegen. Als u uw woning uit stapt, waant u zich op vakantie.

Maar ook in de woning ontbreekt het u aan niets:

  • Volledig gestoffeerd en gemeubileerd.
  • Keuken, voorzien van koelkast, fornuis en (in een aantal woningen) overige apparatuur.
  • Alle benodigde linnengoed is aanwezig.
  • Tuinmeubilair.
  • Wasmachine.

Park en omgeving

Omringd door eeuwenoude bomen ligt middenin het Beekbergse bos een klein paradijs: Recreatiepark De Eikenberg [link naar www.deeikenberg.nl]. Aan de kronkelende paden vindt u sfeervolle, ruim opgezette chalets, omgeven door groen. De Eikenberg beschikt onder meer over een speeltuin, een tennisbaan, een gezellige bar en een nieuw zwembad, zodat u kunt genieten van rust, ruimte en recreatie. Het hele jaar door. In de lente hoort u het vrolijke gekwetter van de vogels. De zomer is de tijd voor spetterend speelplezier bij het zwembad. In de herfst trekt u eropuit voor een heerlijke boswandeling. En in de winter bewondert u het park, bedekt met een betoverend pak sneeuw.

In de Veluwse omgeving vindt u tal van pittoreske dorpen, maar ook Apeldoorn (10 km) en Arnhem (20 km) zijn vlakbij. En recreatiemogelijkheden genoeg.

Park en omgeving
De woningen

Kortom, u kunt er zo in.
En dat is wel zo prettig,
als u snel een woning nodig heeft.